Computerhulp aan huis

Heeft u problemen met uw computer? Wij komen bij u aan huis en lossen de problemen waar u last van hebt vakkundig op. Is uw computer traag geworden, wilt u die eens goed opschonen of juist fris beginnen met een goede computer-installatie? We zijn uw PC hulplijn en de specialist die je kunt inschakelen bij al uw  computerproblemen en -vragen.

Wij bieden computer aan huis, waardoor u uw computer niet hoeft op te sturen of mee hoeft te nemen naar een reparatiecentrum. Hoe makkelijk is dat voor u? Wij bieden pc hulp aan huis, wanneer u probleem heeft met uw Windows en/of Apple computer. Voor een laptop en een desktop, alle problemen die zich voor doen worden vakkundig en snel voor u opgelost.

Wij staan altijd voor u klaar bij al uw computerproblemen. Denk maar aan een virus op uw computer/laptop, problemen met een te trage computer, uw computer start niet meer op of uw computer/laptop loopt vast. Wij zijn Slimme Computerhulp en op ons kunt u op elke moment rekenen voor de beste computeroplossingen en computerhulp, waar u zelf tevens ook van leert.

Computer installatie

Heeft u een nieuwe computer of laptop gekocht? Wij helpen u graag met het aansluiten van de kabels en om de belangrijkste software voor u te installeren. Denk maar aan Microsoft Office en andere software programma’s die voor u van belang zijn. Verder zullen we natuurlijk ook voor u andere hardware meteen aansluiten, zoals een printer, nas schijf en andere voor u relevante apparaten.

Computer opschonen

Werken bepaalde programma’s niet meer of krijgt u vaak vervelende foutmeldingen? Heel irritant, maar het zijn wel computerproblemen die we goed voor u kunnen oplossen. We zoeken uit waar de problemen vandaan komen en lossen die voor u op. We schonen de computer op, zodat u daar weer mee kunt werken alsof die nieuw uit de doos gekomen is.

Computer sneller maken

Is uw computer traag geworden tijdens het opstarten? Of duurt het lang voordat uw MS Office en andere programma’s kunt openen? Lastig als u onderweg bent of als u op de computer wilt werken. Wij gaan voor u na hoe het komt dat de computer langzaam geworden is en lossen dat voor u op. We maken de computer sneller, zodat u daar weer mee kunt werken zoals u dat gewend bent.

Computerhulp nodig?

Heeft u specifieke vragen of bent u benieuwd of we u ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen naar 06 293 660 26 of maak een afspraak via ons online afsprakenpagina.

Rechts in de blauwe balk ziet u een greep uit onze services. Bent u benieuwd of we u ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op of bel naar 06 293 660 26.

Maak een afspraak