Computer sneller maken

Computer of laptop sneller maken?

U wilt uw computer sneller maken tijdens het opstarten? Dat kan, wij kunnen uw computer of laptop sneller maken. Na verloop van tijd worden de Windows & Apple computers steeds trager, vooral als die computers niet onderhouden worden. Zoals bij de pagina ‘Computer opschonenstaat verzameld de computer op de achtergrond overbodige informatie en bestanden, die men niet nodig heeft. Dat zorgt er onder andere voor dat de computer traag is. Een voorbeeld is, dat er ongevraagd een software op de computer geïnstalleerd staat.

 

Computer of laptop traag?

U heeft last van uw trage computer? Dan bent u benieuwd wat de oorzaak is van uw trage computer of laptop. Wij kunnen snel analyseren en vaststellen waarom uw computer of laptop traag is, dit doen we voor Windows en de Apple computers en laptops. We zullen de knelpunten voor u in kaart brengen van een volle harde schijf of welke bestanden de computer aan het verzamelen is. Verder kunnen wij u laten zien welke software applicaties er zomaar zijn geïnstalleerd of zijn geïnstalleerd maar die u ook niet meer gebruikt. Deze onnodige software applicaties kunnen wij voor u voorgoed wissen. Hierdoor zal u geen last meer krijgen van een trage pc of trage laptop.Dit zijn software applicaties die niet meer relevant zijn en onnodig plek in beslag nemen.  Wij ruimen uw computer of laptop netjes voor u op. Wij zullen structuur aanbrengen in de chaos op uw computer of laptop. Door structuur aan te brengen in de chaos zal u computer of laptop sneller zijn.  

Trage computer versnellen

Wilt u uw trage computer versnellen door ons laten versnellen? Dat kan zeker, wij helpen u daar graag mee!  We brengen in kaart welke gegevens er zijn opgestapeld en hoe jouw PC of laptop daar langzaam van is geworden. Vervolgens pakken we dit voor uw aan. Wij zullen u ook voorzien van tips zodat u zelf uw computer kan bijhouden met schoonmaken.

Wilt u uw computer sneller maken? Wij laten het computer sneller worden oor onze vakkundige, betrouwbare en  ervaren ICT-experts. Zij analyseren het probleem zodat zij precies weten wat er aan de hand is van waarom uw computer of laptop traag is geworden. Wij versnellen uw computer of laptop voor u op en gaan pas weg als de computer weer het doet zoals u dat wenst.

Bent u benieuwd of we u ook kunnen helpen? Rechts in de blauwe balk ziet u een greep uit onze services. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen naar 06 293 660 26 of maak een afspraak via ons online afsprakenpagina

 

Maak een afspraak