Computerinstallatie

Installeren van een computer

Heeft u een nieuwe computer of laptop gekocht? Wij helpen u graag met het aansluiten van de kabels en om de belangrijkste software voor u te installeren. Denk maar aan Microsoft Office en andere software programma’s die voor u van belang zijn. Verder zullen we natuurlijk ook voor u andere hardware meteen aansluiten, zoals een printer, nas schijf en andere voor u relevante apparaten. 

Stapsgewijs een nieuwe computer installeren: wij doen dit graag voor u!

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan voor u bij het installeren van uw nieuwe computer of laptop? 

  • Stap 1; Computer aansluiten

Voor dat computer geïnstalleerd wordt, zullen we computer moeten aansluiten door middel van het aansluiten van verschillende kabels in de juiste aansluitingen. Gedurende deze stap zullen wij u ook uitleggen waar elke kabel voor dient en waarom die bij dat ene specifieke aansluiting hoort. Het aansluiten van de computer dient zorgvuldig te worden gedaan, want is de basis voor het installeren van een computer. 

  • Stap 2;  Installeren van een besturingssystemen en software

We zullen uw computer of laptop installeren. We installeren Windows of Mac OS, net als Microsoft Office en alle andere software waar u gebruik van wilt maken.

  • Stap 3;  (Nieuwe) hardware installeren (printer, etc..)

Tijdens de computer-installatie sluiten we nieuwe of bestaande hardware aan en installeren we de software daarvoor. U kunt denken aan de printer, een toetsenbord, de muis. Uiteraard stellen we ook uw voorkeuren graag voor je in.

Computer-installatie: 

De computer-installatie laten wij uitvoeren door een ervaren en vakkundig expert. Bent u benieuwd of we u ook kunnen helpen? Rechts in de blauwe balk ziet u een greep uit onze services. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen naar 06 293 660 26 of maak een afspraak via ons online afsprakenpagina

Maak een afspraak