Dataopslag; NAS

NAS dataopslag: 

NAS zorgt ervoor dat u overal waar u bent toegang heeft tot u eigen bestanden.  NAS is een externe harde schijf die verbonden is met uw eigen privé netwerk van thuis. Het is een opslagplaats waar u uw eigen bestanden op kunt slaan, beheren en overal bij kunt komen, waar u zich ook in de wereld bevind, mits er natuurlijk internetverbinding is. Het is handig voor bestanden, foto’s, films. De NAS schijf is gemakkelijk te gebruiken en kunt u bereiken via verschillende internetbrowser. 

NAS installatie: 

Het installeren van een NAS vereist een eenmalig installatie. Daarna kunt u zelf NAS uitbreiden met verschillende functionaliteiten die u relevant vindt. De meest ingewikkelde stap in het proces van de installatie is het installeren van NAS op uw privé netwerk. De NAS zal verbonden moeten worden middels een netwerkkabel met uw eigen router. Daarna zal de software van de NAS geïnstalleerd moeten worden om uiteindelijk functioneel het apparaat te kunnen gebruiken.

NAS advies: 

Wij kunnen u voorzien van advies als u het lastig vind om een keuze te maken over de aanschaf van een NAS.  Vragen die hier bij komen kijken is, de hoeveelheid opslagcapaciteit u nodig heeft, welke functionaliteiten moet de NAS hebben etc.  Wij denken graag met u mee. 

Bent u benieuwd of we u ook kunnen helpen? Rechts in de blauwe balk ziet u een greep uit onze services. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen naar 06 293 660 26 of maak een afspraak via ons online afsprakenpagina

Maak een afspraak