Software installatie

Het lukt u maar niet om zelfstandig software op computer of laptop te installeren? Of wilt u allerlei narigheid voorkomen door op een niet veilige website te gaan downloaden? U kunt u computer beveiligingen tegen virussen en andere risico’s met de juiste software.

U denkt vast en zeker van hoe weet u zo zeker dat u de juiste software vindt? Het is belangrijk om met een kritische blik naar websites te kijken die u bezoekt, bepaalde software aan het downloaden bent en de manier van hoe u software gebruikt. Op deze manier kunt u bepaalde problemen voor u zelf voorkomen. De beste is om te kiezen voor een juiste en veilige software installatie, zodat u er geen narigheid van kunt krijgen.  

Het voorkomen van Software problemen voorkomen: pas op met onveilige websites

Veilig gebruik maken van goede, schone software? Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn:

  • Downloaden van veilige software

Wij voorkomen dat u software downloadt van neppe bronnen die niet van de juiste bronnen te onderscheiden zijn. Zonder software met virussen, zoals malware, waardoor u zonder dat u het doorhebt schadelijke onderdelen zou binnenhalen. Wij herkennen de eventuele problemen, voordat die op uw computer terechtkomen.

  • Zonder problemen installeren

Wij zorgen voor een goede installatie, zonder problemen! Wij kennen de stappen die u kunt nagaan voor een goede en juiste software installatie. Wij zijn ervaren met waar u de applicaties het beste kunt downloaden en installeren en welke opties daarin wel en niet belangrijk zijn.

  • Het verwijderen van onbelangrijke software

Last van een trage computer en weet u niet goed waar dat aan ligt? Veel computergebruikers hebben allerlei onnodige software op hun PC staan. Wij helpen u de software te verwijderen die u niet meer nodig hebt. Uw Computer wordt weer volledig overzichtelijk en bovendien sneller, dankzij de opschoning door onze experts.

Wij zijn het adres voor hulp bij software problemen. Als u twijfelt over de veiligheid van programma’s, als u moeite hebt met de installatie zelf of als u er zeker van wilt zijn dat u alleen de benodigde software gebruikt.

Het installeren van software lukt niet?

U heeft geprobeerd om zelf software te downloaden en te installeren, maar het lukt niet helemaal? Geen probleem! Wij kunnen u daar bij helpen. Bent u tegen problemen aangelopen, zoals dat de software installatie vast is gelopen? Of het werkt niet zoals u had verwacht? Wij helpen u om samen de installatie door te lopen, zodat u zonder problemen gebruik kunt maken van de software.  

 

U gebruikt uw software al een tijdje, maar het doet niet meer wat u wilt? Krijgt u een foutmelding, die u niet zelf kunt verwijderen? Wij lossen dit graag voor u op! Wij zullen samen met u het probleem analyseren en dan vaststellen hoe we het gaan oplossen.

 

Maak een afspraak