Vastgelopen pc / laptop

Is het weer zover en uw computer of laptop loopt vast: de meeste mensen wachten vaak als eerste af voor dat zij hulp roepen. Meestal als er na 15 minuten niks gebeurd, dan is uw computer of Mac(book) vastgelopen. Dit kunt u zeker weten, als er niks veranderd op uw scherm (uw scherm blijft hangen) of als uw muis of/en toetsenbord het niet meer doet.

Als u meer het vermoeden krijgt dat uw computer of laptop steeds vast loopt en blijft hangen? En heeft u het gevoel dat u daar zelf niets meer mee kunt doen? Neem dan snel contact met ons op via 06293 660 26. Plan dan afspraak in en wij komen graag bij u langs om het probleem op te lossen. Wij zullen samen het probleem analyseren en de knelpunten in kaart brengen, zodat wij een gerichte oplossing kunnen uitvoeren.

Loopt uw Computer of laptop vast? et is niet verstandig om de  stekker eruit te halen!

Het is verstandig om niet de stekker van uw computer eruit te halen. Dat kan leiden tot ernstige gevolgen, zoals beschadiging van belangrijke data of dat de beschadiging die is ontstaan niet meer herstelbaar is. 

Elke laptop of computer loopt vast. Dit kunnen de Windows en de MacOS laptops en computers zijn. Zodra wij voor u aan het werk gaan, dan kijken wij na wat er aan de hand is. Als het gaat om de interne onderdelen, zoals de ventilator wordt te heet, processor maakt toeren, of het gaat simpel om een software programma? Wij kunnen voor uw slim uw problemen analyseren en vaststellen. Zodra de knelpunten in kaart zijn gebracht, dan lossen wij uw problemen vakkundig op, zodat u weer op laptop of computer weer snel en veilig kunt verder werken.

Laptop blijft hangen!

We willen graag voor u onderzoeken waarom het uw laptop of computer vastloopt, blijft hangen en geen teken van leven geeft. Verschillende oorzaken kunnen zijn dat de harde schijf opeens niet goed aangesloten of geconfigureerd is, of misschien is de harde schijf vol? Het kan zijn dat het aan bepaalde software programma’s ligt?  Er zijn verschillende scenario’s mogelijk, waar we graag voor u naar op zoek gaan.

Laptop of computer loopt vast?

Loopt uw computer of laptop vast en wilt u dat meteen laten oplossen en in de toekomst voorkomen? Wij zijn uw betrouwbare ICT hulp. Zo staat u er niet langer alleen voor.

Bent u benieuwd of we u ook kunnen helpen? Rechts in de blauwe balk ziet u een greep uit onze services. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen naar 06 293 660 26 of maak een afspraak via ons online afsprakenpagina

 

Maak een afspraak