Virus problemen

Is er een computer virus geconstateerd? Dit kunt u constateren, zodra uw laptop of computer traag opstart en er allerlei pop-ups tevoorschijn komen. Als dit het geval is, dan zit er een virus op computer of laptop, waardoor uw pc of laptop niet meer werkt zoals voorheen.

Het voorkomen van virusproblemen

Wilt u uw computer of laptop virusvrij maken? Dan wij het adres voor u waar u dat kan laten uitvoeren. Wij leggen u uit hoe het komt dat uw computer of laptop een virus heeft opgelopen. Dit kan door allerlei dingen gebeurd zijn, zoals het openen van een link in een e-mail of bestanden die andere met u hebben gedeeld of het downloaden van films of muziek, waar soms een virus aanwezig is. Het voorkomen van virus problemen pak je aan door met de juiste manier uw computer te laten onderhouden, zoals bijvoorbeeld door een virusscanner, die regelmatig uw computer of laptop controleert en up to date houdt.

Heeft u last van een Computer virus?

Wilt u een virus op laptop of computer laten verwijderen? Wij zijn voor u de geschikte adres om dat voor u vakkundig te wissen. Wij analyseren het probleem zodat wij  precies weten wat er aan de hand is waardoor wij stapsgewijs computervirus kunnen verwijderen.

Bent u benieuwd of we u ook kunnen helpen? Rechts in de blauwe balk ziet u een greep uit onze services. Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen naar 06 293 660 26 of maak een afspraak via ons online afsprakenpagina

 

 

Maak een afspraak