Internet hulp aan huis

Internet hulp aan huis:

Ziet u uw wifi? Maar heeft u geen internet? Geen probleem, wij lossen uw internet problemen op. Wij zijn uw internet hulp. Op het moment dat u geen internetverbinding heeft, dan kan dat te maken hebben met verschillende zaken. Wij lossen voor u uw problemen met internet. Wij zoeken het voor uit waarom u geen internetverbinding of waarom uw wifi wegvalt en lossen het dan voor u op.

Er zijn verschillende internet problemen, die niet automatisch worden opgelost. Het is van belang dat er op de juiste manier een internetverbinding wordt gelegd en dat vanzelfsprekend ook de instellingen goed moeten staan. Het is belangrijk dat de juiste lampjes op de router of modem gaan continu gaan knipperen en dat de juiste aansluitingen worden gebruikt, zodat het internet gaat werken. Hiermee wordt voorkomen dat er geen internetverbinding of dat de internetverbinding traag is of dat de wifi wegvalt.

Stel, dat u geen internet hebt, maar verbinding heeft, dan kan er sprake zijn van een aantal problemen met het internet. Wij hebben ervaring bij particulieren en bij Midden-Kleine bedrijven. Hierdoor zijn wij instaat om complexe problemen voor u te onderzoeken en op te lossen. Wij onderzoeken u probleem uit en dan lossen wij het op. Wij gaan niet weg, voor dat u verder kunt werken en genieten van uw internet.  

Wifi valt continu weg: hulp bij internet problemen

Als u wifi wegvalt, dan kunnen wij u helpen. Het kan zijn dat wij naar uw instellingen kijken van uw router of modem. Het kan zijn dat we uw modem of router zullen gaan resetten. Wij zullen grondig een onderzoek doen naar de oorzaak van uw problemen van waarom uw wifi telkens wegvalt en dan kunnen wij het voor u oplossen.

Verder controleren wij ook uw modem. Het kan zijn dat de instellingen niet kloppen of dat verbindingen niet goed zijn gemaakt. Wij zullen de connectoren en UTP-kabels voor u nakijken, net zoals de verbindingen naar uw computer en andere apparaten die verbonden zijn.  Wij kunnen uw internet van elke provider voor uw aansluiten, zoals die van ZIGGO, KPN, TELFORT etc.

Als je wel verbinding hebt maar geen internet kan er sprake zijn van allerlei internet problemen. Stel, dat u geen internet hebt, maar verbinding heeft, dan kan er sprake zijn van een aantal problemen met het internet. Wij hebben ervaring bij particulieren klanten en bij Midden-Kleine bedrijven. Hierdoor zijn wij instaat om complexe problemen voor u te onderzoeken en op te lossen. Wij onderzoeken u probleem uit en dan lossen wij het op. Wij gaan niet weg, voor dat u verder kunt werken en genieten van uw internet.

Oplossen van internetproblemen

De oorzaken van internetproblemen kunnen verschillend zijn. Zo kunnen er verkeerde netwerkinstellingen verricht zijn, blokkering door firewall, onjuiste IP-adres configuratie of een storing bij de internetprovider. Wilt u een goed werkende wifi / internetverbinding, maar weet u niet hoe u het probleem moet gaan onderzoeken of oplossen? Wij komen graag bij u langs om uw internetprobleem op te lossen.

Geen internetverbinding?

Heeft u geen internetverbinding of wifi? Of werkt uw wifi niet op uw tablet, iPad of smartphone? Geen probleem! Wij komen met plezier langs u om uw internetprobleem op te lossen, zodat het weer gaat werken zoals u wilt.  

Heeft u specifieke vragen of bent u benieuwd of we u ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen naar 06 293 660 26 of maak een afspraak via ons online afsprakenpagina

Internethulp nodig?

Wij van, Slimme Computerhulp, hebben ICT experts in dienst en kunnen voor u computerproblemen oplossen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet. Wij lossen alle problemen voor u op.

Rechts in de blauwe balk ziet u een greep uit onze services. Bent u benieuwd of we u ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op of bel naar 06 293 660 26.

Maak een afspraak