Internet aansluiten

Hulp bij internet aansluiten:

Wilt u uw Internet aansluiten? Iedereen wilt dat natuurlijk meteen goed doen. Maar er zijn een aantal dingen die nodig zijn voor het aansluiten van internet. Dat is een communicatieapparaat zoals een computer, laptop, smartphone of een tablet. Verder heeft u een router, modem en natuurlijk software die ervoor zorgt dat alles gaat werken. Maar soms valt he tniet mee om de interverbinding te laten werken, zelfs niet met hulp vanuit MacOS of windows. Weet u niet waarom uw apparaat geen verbinding maakt met het internet of komt u er helemaal niet uit? Dit vaak de problemen waar de meeste mensen tegen aanlopen. Maar wees gerust. Benader ons en wij lossen alles direct naar tevredenheid voor u op. 

Bij aankomst checken wij de huidige internetaansluiting voor u na. We kijken of het internet op de juiste manier bij u binnenkomt. Daarna zullen we verbinding maken met uw router of modem. Vervolgens gaan we de wifi aansluiten en testen. Daarna zullen we uw overige digitale apparaten verbinding met het internet en testen.

Internetverbinding maken: 

U wilt uw internet aansluiten? Geen zorgen, wij gaan voor u aan de slag voor een werkende internetverbinding.

Bij het maken van internetverbinding gaat het allemaal om een internetverbinding die thuis bij u actief is. Wij checken voor u bij welke provider u uw internet afneemt.  of dit werkt. Soms wanneer uw internetverbinding niet werkt, kan het ook liggen bij de provider. Soms moet u dan contact opnemen met uw internetprovider. Hierin willen wij u helpen en daarin ook begeleiden.

Werkt uw internetaansluiting bij u thuis? Soms hebben mensen een router en een modem thuis, deze zorgen ervoor dat je signaal ontvangt en stuurt. Tegenwoordig is dat nu één apparaat geworden. Deze apparaat laat knipperende lichtjes zien en heeft diverse aansluitingen. Wij herkennen precies welke lampjes niet branden die wel moeten branden. Verder zullen wij ook voorkomen dat u de verkeerde aansluitingen zult gebruiken.

Als uw router en modem goed werkt, dan zullen wij een UTP-kabel (internetkabel) gebruiken om die op  laptop of computer te kunnen aansluiten, zodat er een verbinding kan worden gelegd.  Zodra er verbinding is gelegd, dan kunnen wij uw internet instellen, inclusief uw wifi, het draadloos maken van uw internet.

Zodra uw wifi netwerk beschikbaar is, dan zullen wij deze testen door verschillende digitale apparaten ermee laten verbinden, zoals een smartphone, tablet, laptop, toon. Wij zullen pas weggaan als uw internet naar tevredenheid voor u werkt.

Internetaansluiting: wifi instellen

Problemen met uw internetaansluiting?

Maak een afspraak