Wie zijn wij?

Onze dienstverlening?

Iedereen heeft weleens te maken met computerproblemen- en of computervragen. Stelt u eens voor u kampt tijdens het werken thuis of op kantoor opeens met een computerprobleem? U raakt in paniek en wilt dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Alleen het oplossen van het computerprobleem is bij vele bedrijven niet goedkoop, niet iedereen kan computerhulp betalen.

Wij bieden slimme Computerhulp aan op een kwalitatieve hoog niveau in heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen thuis of op kantoor verder kunt werken. Wij van Slimme Computerhulp bieden onze diensten aan tegen een gebruiksvriendelijk tarief met natuurlijk een kwalitatieve en snelle service. Wij willen dat elke persoon zijn of haar computerhulp kan bekostigen naar tevredenheid. Het belangrijkste in onze verhaal is, dat wij ook diegene waren die de computerhulp niet konden betalen.

Wij komen bij u thuis of op kantoor om het probleem te onderzoeken en het op te lossen. Wij werken met een gedachtegoed van: u wilt zo snel mogelijk verder waar u mee bezig was.
Maak een afspraak